Presentatie nieuwe Missie en Visie

Presentatie nieuwe Missie en Visie

Presentatie nieuwe Missie en Visie pontifexx 2

Ieder jaar sluiten wij het jaar af met een kerstdinner. Ook dit jaar is het weer fantastisch georganiseerd door team Sfeerbeheer. Sfeerbeheer bestaat uit Robert Spijkers en Marjolein Stuurman en zij hebben dit jaar een plek gereserveerd bij restaurant Boas te Deventer met de dresscode ‘Chique’. Zelfs de menukaart was gepersonaliseerd door de chefkok zelf, en ja het smaakte heerlijk.

De kerstspeech werd dit jaar traditiegetrouw verzorgd door Jonathan Hoogeboom. 2018 was een fantastisch jaar met veel hoogte punten op zowel sociaal als zakelijk vlak. Het absolute hoogtepunt was de onvergetelijke trip naar Rome met het hele team van Pontifexx. Ook sprak Jonathan uit dat we oog voor elkaar moeten blijven houden om eventuele uitval te voorkomen.

Later op de avond presenteerde Tom Kraaij, Marjolein Stuurman en Heleen van Woerden de nieuwe missie en visie van Pontifexx. Geen één Pontifexxer buiten het team van Tom, Marjolein en Heleen had de uiteindelijke missie visie nog gezien dus iedereen was enorm nieuwsgierig. De onthulling kwam met een enorme lading enthousiasme waaruit herkenning en ambitie naar voren kwam. De missie en visie is duidelijk van ons allemaal!

De missie visie is opgezet in een ‘drietrapsraket’ met de oorsprong in de tuin van het hotel in Rome. De opvolgende maandelijkse tweede vrijdagen is er in workshops gewerkt aan de missie en visie. Op deze wijze is er een gezamenlijke droom ontstaan waar wij enorm trots op zijn.

De missie visie luidt:

‘Samen in beweging brengen en verder helpen. Het ontplooien en realiseren van ambities met een motiverende aanpak’

Visie :

‘In 2023 is Pontifexx een begrip in Nederland. Wij zijn het persoonlijke adviesbureau dat, met haar wortels in onderhoud, middels diensten verbindt en verbetert. Wij bouwen bruggen tussen engineering-, productie, en onderhoudsafdelingen en zorgen voor meetbare resultaten. Pontifexx is veelzijdig en leert haar klanten hoe ze een team kunnen worden waarin medewerkers elkaar versterken’.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een fantastisch 2019!

Deel dit bericht