Nieuwe website en bedrijfsfilm Pontifexx

Nieuwe website en bedrijfsfilm Pontifexx

Nieuwe bedrijfsfilm pontifexx

Als Pontifexx zijn wij voornamelijk bezig om bij onze klanten op allerlei gebied verbeteringen door te voeren. Dat doen we met veel enthousiasme en daar zijn we ook zeker trots op. Echter maken we niet altijd tijd om zichtbaar te maken wat wij als Pontifexxers allemaal doen. Middels de nieuwe website hopen we daar meer inzicht in te geven.

Het doel van de nieuwe website is om helder te kunnen uitleggen wat onze visie op onderhoud is en hoe wij daarmee veel bedrijven in Nederland helpen naar betere beheersbaarheid van de technische installaties. In de interactieve S-curve kun je de gedefinieerde niveaus aanklikken en middels tags doorlezen op de uitgewerkte onderwerpen. Wij hopen de bezoeker te inspireren tot een verbetering of eens te bellen om kennis te maken.

Als Pontifexx doen wij Asset Management of Onderhoudsmanagement maar wat is dat in de praktijk? Wij zijn uitgekomen op een tiental diensten waarmee wij de onderhoudsorganisatie op welk niveau dan ook een stukje verder kunnen helpen. Hetzij grote of kleinere stappen.

De projecten van EverZinc, Caterpillar, Crown van Gelder en Agrifirm zijn beschreven. Diverse projectpagina’s zijn nog in ontwikkeling, deze pagina zal dus binnenkort verder uitgebreid worden.

Middels het kopje nieuws proberen wij onze relaties op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Pontifexx, hetzij een komende kennissessie of een nieuwe medewerker. Uiteraard gaan wij ook deze ontwikkelingen delen op LinkedIn zodat je automatisch in uw tijdlijn op de hoogte gehouden wordt.

Waar bestaat het totale team op dit moment uit? Bekijk het kopje team en daar staan alle foto’s met een persoonlijk verhaal erbij. Wij gaan ervoor dat er over een paar jaar een lange lijst onderhoudsprofessionals staan om klaar te staan voor de uitdagingen die bij jullie spelen. Mocht je nog opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging of je kent nog iemand? Via ‘Werken Bij’ kun je de uitdaging aangaan!

Om in twee minuten een indruk te krijgen van Pontifexx en onze projecten kun je ook de gehele video bekijken.

Vragen? Opmerkingen of feedback? Graag! Neem contact op via de laatste menuknop ‘Contact’


Winactie:

Omdat wij graag willen dat jullie onze website in zijn geheel bekijken hebben wij 3 gereedschapskistjes verstopt op de website.
Vind ze allemaal en laat via het contactformulier weten waar ze staan. Onder de inzendingen wordt een DJI Tello Drone verloot!
Winnaar wordt donderdag 24 januari bekend gemaakt op onze LinkedIn pagina

Veel plezier op onze nieuwe website!

Deel dit bericht