‘Save the date’ voor de kennissessie Voorspellend Onderhoud – 16 mei

‘Save the date’ voor de kennissessie Voorspellend Onderhoud – 16 mei

Omdat wij graag onze klanten in beweging brengen en verder helpen in de ontwikkeling van onderhoudsmanagement zijn wij voortdurend op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Een van de ontwikkelingen op het gebied van onderhoud is het toepassen van industrie 4.0 in de vorm van voorspellend onderhoud. Is het een onderwerp voor de toekomst of direct toepasbaar?

Op 16 mei houden wij onze jaarlijkse kennissessie over voorspellend onderhoud waarin wij beloven het proces van sensor tot onderhoudsactie samen te simuleren. Pragmatisch en toepasbaar zoals jullie van ons gewend zijn.

Voor de kennissessie hebben wij dit jaar een hele toepasselijke locatie, het stoomgemaal Arkemheen in Nijkerk. Een mooie industrie 1.0 locatie om industrie 4.0 toepassingen te leren kennen. Dit stoomgemaal is uniek omdat het één van de weinige stoomgemalen is dat daadwerkelijk nog gebruikt kan worden. Op 16 mei worden speciaal voor de kennissessie de ovens opgestookt en het gemaal bedient.

Wij willen jullie graag uitnodigen voor de kennissessie op 16 mei, het programma is nog niet definitief en daarom nu nog in de vorm van een ‘save the date’ aankondiging. Wil je jouw plaats vast reserveren? Meld je aan via deze pagina.

Houd onze website en LinkedIn in de gaten om dit niet te missen.

Wij zien jullie graag op 16 Mei!

 

Deel dit bericht