ISO 9001 en VCA* certificaat behaald

ISO 9001 en VCA* certificaat behaald

pontifexx ISO 9001 en VCA certificaat behaald banner

Op woensdag 30 januari hebben wij ons nieuwe ISO 9001 en VCA* certificaat in ontvangst mogen nemen. De certificaten werden persoonlijk uitgereikt door Cees Quak van EBN certifications en Alette van de Berg van Ikas.

Het behalen van ons nieuwe ISO9001:2015 certificaat is een mooi moment voor Pontifexx, het sterkt ons in het feit dat we goed met onze kwaliteit bezig zijn. De nieuwe 2015 norm is voor ons een verademing en blijkt weer een goed middel om scherp te kijken naar onze organisatie. Net als bij veel andere organisatie betekent dit dat we onze processen optimaal moeten bijdragen aan klanttevredenheid en optimale ondersteuning moeten bieden aan onze medewerkers. In de praktijk betekent dit voor Pontifexx dat we voornamelijk aan het vereenvoudigen zijn, minder processen, minder documenten, scherpere KPI’s en betere samenhang van onze bedrijfsprocessen. ISO9001 helpt om in een snel veranderende omgeving bezig te zijn met wat belangrijk is voor onze organisatie en daarmee optimale bediening van onze klanten.

Niels Bezemer vervult binnen Pontifexx de rol KVGM coördinator en heeft het traject goed begeleid met een mooi resultaat.

Deel dit bericht